duminică, martie 14, 2010

Festivalul luminii







Viaţa de zi cu zi a devenit o adevarata cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarţiti între multe responsabilităţi, slujbă şi familie, uităm cu desăvârşire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.
Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenţie fiecare clipă pentru a reuşi în ceea ce ne propunem şi de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simţi vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumuseţea lucrurilor mărunte.
(sursa : http://www.festivalul-luminii.ro/despre-noi )
Festivalul a fost organizat de Organizaţia Naţională cercetaşii României.În Tg-Jiu s-a desfăşurat începând cu ora 19, în Parcul Central.Sunt convinsă că cei prezenţi nu au fost dezamgiţi, ba mai mult decât atât, vor aduce şi câţiva prieteni data viitoare.

3 comentarii:

andrei popete spunea...

Instantaneele surprinse de tine au imortalizat sensul acestui festival. Lumina... acest element care simbolizează însăşi viaţa a fost tema centrală pe care Organizaţia Naţională cercetaşii României au reuşit să o pună în evidenţă. Îi felicităm pentru iniţiativa lor!

Anonim spunea...

interesante fotografii... lumina este cea care ne da viata de la ora 7 cand mergem la scoala si pana terminam:)

Anonim spunea...

se prea poate, depinde cum sunt eu in toane... vei gasii continuarea la postarea "scrieri din trecut" multumesc de comm